Více aktualit

Z magazínu yourK - Rybí hody u Kuchařů

Gastronomická procházka pokračuje i v magazínu yourK pro podzim & zimu. Tentokrát jsme zamířili ke Kuchařům s velkým "K". Restaurant pražského hotelu Diana provozuje totiž pan Miroslav Kuchař s rodinou. Ale nejedná se jen o nomen omen. Velké "K" si kuchařské změní zdejšího personálu zcela jistě zaslouží. Miroslav Hampel se tentokrát zaměřil na ryby a mořské plody, které zde dovážejí čerstvé třikrát týdně.

 

 

Článek si můžete přečíst v novém vydání magazínu yourK v rubrice Zastávka:  yourk_podzim_zima.pdf

 

 

zpět na přehled


O společnosti

O společnostiHistorie společnostiReferenceOceněníCertifikaceMagazín yourKVize a hodnotySpolečenská odpovědnostPřijaté grantyVšeobecné obchodní podmínkyGDPR

PartneřiPro médiaKe staženíKontaktyExtranetPolitiky


Nahoru Kontaktujte nás